Yerli 3D Printer

Yerli 3D yazıcılar hakkında bilgiler. Hangi yerli 3D printerı tercih etmeliyim ? Yerli 3D yazıcı/printer markaları nelerdir ?

Yerli 3D Printer / 3D Yazıcı

Yayımlanma Tarihi :

Yerli 3D yazıcılar hakkında bilgiler. Hangi yerli 3D printerı tercih etmeliyim ? Yerli 3D yazıcı/printer markaları nelerdir ?...

3D yazıcılar 1984 yılından günümüze kadar gelmiştir. Günümüzde 3D yazıcılar her sektörde karşımıza çıkmaktadır. Bu 3D yazıcılar çoğu zaman yabancı menşeili olsada yerli 3D yazıcılar da mevcuttur. FDM teknolojisine sahip yerli 3D yazıcı yapan bir çok firma bulunmakta. Yerli 3D printer satın almak veya teknik özelliklerine bakmak isteyen kullanıcılar sitemiz üzerinden yerli 3D yazıcılara göz atabilir ve satın alabilirler. Bir çok yerli 3D printer satışını gerçekleştirmekteyiz. 

Zaxe X1 3D Printer / 3D Yazıcı

Yerli 3D Printer Markaları

Satışınıda gerçekleştirdiğimiz profesyonel yerli 3D yazıcı üreten markalar şunlardır;

  • Zaxe
  • RIGID 3D
  • Wouqer

Bu markalar dışında yerli 3d yazıcı yapan bir çok kişi ve firma daha bulunmakta ancak profesyonel olarak kullanmak istiyorsanız bu markalar sizi tatmin edecektir. Gelin şimdi hızlıca yerli 3D printer üreticilerin yazıcılarına birlikte bir göz atalım.

  • Zaxe X1 3D Yazıcı / 3D Printer

Zaxe X1 3D Yazıcı / 3D Printer

Türkiye'de üretilen şüphesiz en yerli ve milli üç boyutlu yazıcı üreticisi olan Zaxe'nin X1 modeli ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek fiyat/performans ürünüdür. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için tek ihtiyacınız olan şey bir 3d yazıcı. Zaxe X1 3D yazıcı ise sahip olabilecekleriniz arasında en iyi seçimlerden biri. Hem ticari hem hobi kullanıcıları için erişilebilir fiyatıyla kusursuz performans sergiliyor. 50 mikrona kadar yüksek çözünürlüklü baskılar alabilir, pürüzsüz yüzeyler elde edebilirsiniz. 200x200x220 mm gibi tatmin edici bir baskı alanı vardır.

Zaxe X1 3D Yazıcı Teknik Özelliklerini inceleyin.


 

  • Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı / 3D Printer

Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı / 3D Printer

Geniş baskı hacmi, tamamen kapalı ve ısı korumalı üretim alanı, çoklu materyal özelliği, çift mil yapısı ve hassas kalibrasyon sensörü ile Zaxe X1 Plus gerçek profesyoneller için, Türkiye'de geliştirildi. 

Zaxe X1 Plus 30x30x30 cm geniş baskı hacmiyle prototip üretiminde önemli bir rol oynuyor. Geniş baskı hacmine ek olarak tam kapalı bir üretim alanı sunan Zaxe baskı esnasında yazıcı dışarısından üretim alanına hava giriş çıkışını önlüyor. Bu sayede pürüzsüz baskılar alabilmeniz mümkün hale geliyor. 3 boyutlu yazıcılarda, ABS filament kullanarak üretim yapılırken özellikle kapalı bir alana ihtiyaç duyuluyor. Parçanın tabanında kalkma sorunu yaşamadan, geniş objeleri Zaxe X1 Plus ile üretebilirsiniz. Zaxe X1 Plus ile Abs, Pla, Naylon ve karbonfiber filamanetler ile üretim yapabilirsiniz. 

Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı Teknik Özelliklerini inceleyin.

  • RIGID3D Zero2 3D Yazıcı

RIGID3D Zero2 3D Yazıcı / 3D Printer

  • Dayanıklı elektrostatik toz boyalı çelik gövde
  • LCD kontrol paneli ve SD kart okuyucu ile bilgisayardan tam bağımsız çalışabilme
  • Baskı esnasında ayarları değiştirmeye olanak veren LCD menüsü
  • Yüksek toleranslı ekonomik filamanların kullanımına olanak veren ekstruder tasarımı
  • Isıtımalı baskı platformu 

RIGID3D Zero2 3D Yazıcı Teknik Özelliklerini inceleyin. 


  • COMPACT CS2 3D YAZICI

WOUQER COMPACT CS2 3D YAZICI / 3D Printer

Titreşim önleyici mekanik sistem.
Elektrik kesintisinde kaldığı yerden devam edebilme.
Filament bitişinde uyarı ve bekleme sistemi.
3 Farklı tabla seviyeleme özelliği.
Hafif ve stabil gövde yapısı.
İç mekan ışıklandırması.
Nozzle ışıklandırması.

Özellikleriyle yine profesyonel ve hobi amaçlı kullanılabilecek bir yerli 3D yazıcı.

Compact CS2 3D Yazıcı Teknik Özelliklerini inceyin.

  • COMPACT CS3 3D YAZICI

WOUQER COMPACT CS3 3D YAZICI / 3D Printer

Robotürk'ün Compact CS3 modelinin CS2 ile arasında çok bir fark bulunmamaktadır. Baskı hacmi CS2 modelinde 200x200x230 mm iken CS3 modelinde 300x300x300 mm baskı hacmine sahip. Hobi ve profesyonel alanlarla kullanılabilecek yerli 3D Printer.

Compact CS3 3D Yazıcı Teknik Özelliklerini inceyin.

Yerli 3D yazıcılar tabiki bu saydıklarımız ile sınırlı değildir daha bir çok yerli 3D yazıcı bulunmakta ancak bizim sizlere önerebileceğimiz hobi ve profesyonel alanlarla kullanabileceğiniz yerli 3D printer markaları bunlardır. Bu yerli 3D Printerları sitemiz üzerinden kredi kartıyla da satın alabilirsiniz. 

Yerli 3D Printer / 3D Yazıcı

Yerli 3D printerlar tam bir fiyat performans ürünüdür. Ulaşılabilir fiyatlarda olması herkese hitap ediyor. Bu yazıcıları ister evinize isterseniz iş yerinize alıp sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Hobi, mühendislik, mimarlık, medikal, otomotiv sektörleri gibi bir çok sektörde bu yerli 3D printerları kullanabilirsiniz. Yerli 3D printer, teknik servis ve garanti hizmetide vermekte. Eğer bir 3D printer satın almak istiyorsanız tercihinizi yerli 3D printerlardan yapabilirsiniz. 

Ayrıca 3Dedi ile 3D yazıcılarınızla hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Nasıl mı ? "3D Yazıcıyla Para Kazanmak" adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

Yazar : | Etiketler: yerli 3d printer yerli 3d yazıcı yerli 3d printer markaları yerli 3d yazıcı markaları yerli 3 boyutlu yazıcı yerli 3 boyutlu yazıcı markaları

Önce Sen Yaz İletişimimiz hiç kopmasın






Copyrights © 2017 3dedi.com Hakkımız varsa helal olsun.

Yüklenme Süresi (S) : 0.020974