3D Yazıcı ile Para Kazanmak

3D yazıcı ile para kazanmak mümkün mü ? 3D yazıcı ile para kazanabilir miyim ? Diye düşünüyorsanız bu soruların cevabı makalemizde.

3D Yazıcı ile Para Kazanmak

Yayımlanma Tarihi :

3D yazıcı ile para kazanmak mümkün mü ? 3D yazıcı ile para kazanabilir miyim ? Diye düşünüyorsanız bu soruların cevabı makalemizde....

Eğer bir 3D yazıcı sahibiyseniz ve yazıcınız ile para kazanmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Hali hazırda bir 3D yazıcınız varsa bununla para kazanmaya bugün başlayabilirsiniz. 3D yazıcılar günümüzde daha da çok yaygınlaşarak evlere kadar girmeyi başardı. 3D yazıcıyı öncelikle hobi amaçlı kullanan kullanıcılar bununla artık iş yapabilir miyiz diye düşünmüyor değiller. 3D yazıcı ile para kazanmak 3Dedi.com ile artık çok kolay. 

3D Yazıcı ile Para Kazanmak için Yapmanız Gerekenler

3D yazıcı ile para kazanmak isteyen 3 boyutlu yazıcı kullanıcıları 3 adımda para kazanmaya başlayabilirler

  1. 3Dedi.com/kayit-ol.html adresinden hemen "üye ol"
  2. Mail adresimize hangi yazıcı/yazıcıları kullandığınızı, ne kadar süredir 3 boyutlu yazıcı kullandığınızı, yaptığınız 3 boyutlu baskı fotoğrafları, telefon numaranız, varsa web site adresiniz/instagram sayfanız, hizmet verdiğiniz şehir ile birlikte mağaza başvurusunda bulunun. 
  3. Mağaza isteğinizin onaylanmasını bekleyin.

Mağaza başvurunuz kabul edildiğinde hemen hesabınıza girerek gelen 3 boyutlu baskı isteklerine tekliflerinizi verin ve hemen para kazanmaya başlayın. 3D yazıcı ile para kazanmak işte bu kadar kolay. 

Eğer bir 3 boyutlu yazıcınız yoksa 3D Yazıcılar sayfasından bir 3D yazıcı hemen satın alabilirsiniz. Onlarca çeşit 3 boyutlu yazıcıdan sana uygun olanı seç ve para kazanma şansını yakala. 

Yazar : | Etiketler: 3D yazıcı 3d yazıcı ile para kazanma 3d yazıcı ile para kazanmak 3d yazıcıyla para kazanma 3d yazıcıyla para kazanmak 3d yazıcıyla para kazanabilir miyim 3d yazıcıyla para kazanabilir miyim 3 boyutlu yazıcı ile para kazanma 3 boyutlu yazıcıyla pa

Önce Sen Yaz İletişimimiz hiç kopmasın






Copyrights © 2017 3dedi.com Hakkımız varsa helal olsun.

Yüklenme Süresi (S) : 0.020273