3D Baskı Hizmeti

3D baskı hizmeti ile hem zamandan hemde cebinizden tasarruf edin. 3D baskı hizmeti ile hızlı prototipler elde edebilirsiniz. 3B baskı hizmeti teklifi alın.

3D Baskı Hizmeti

Yayımlanma Tarihi :

3D baskı hizmeti ile hem zamandan hemde cebinizden tasarruf edin. 3D baskı hizmeti ile hızlı prototipler elde edebilirsiniz. 3B baskı hizmeti teklifi alın....

3D baskı hizmeti günümüzde hemen hemen her sektörde kullanılabilmektedir. 3D baskı ile hızlıca prototip çıkartabilir, ürününüzü daha sonra seri üretime verebilirsiniz. 3 boyutlu yazıcılar masaüstü boyutlarında ve kolay kullanıma sahip olduğundan oldukça ilgi görmektedir. 3D yazıcı ile ne yapabilirim diye düşünüyorsanız kısaca size şunu söyleyebiliriz; her şeyi. Evet 3 boyutlu yazıcı ile istediğiniz her şeyi basabilirsiniz. Baskı alanlarının küçük olması büyük bir şey basamayacağınız anlamına gelmez. Parça parça bir sürü basarak kocaman baskılar elde edebilirsiniz. 3B yazıcı ile hayatımız artık daha da kolay bir hale geliyor.

3D Yazıcı Nedir ? yazımızı okumadıysanız ona da bir göz atın deriz.  

3D Baskı Hizmeti

3D baskı hizmeti almak için en doğru adrestesiniz. 3Dedi bir pazaryeri sistemiyle çalışmaktadır. İstediğiniz parçayı size en uygun ve en kaliteli yapacak firmayı bulur ve sizler için hizmet alır. 3D baskı hizmeti almak istiyorsanız yapmanız gereken 3D baskı adresine gidip 3B baskı hizmeti formunu doldurmak olacaktır. Eğer sitemizde bulunan modellerden hizmet almak istiyorsanız modelin sağ tarafında bulunan menüden baskı teklifi oluşturabilirsiniz. Hassas ölçülerde ve pürüzsüz bir baskı yüzeyi istiyorsanız doğru adrestesiniz. 

 

Eğer 3 boyutlu yazıcınız var kendinize model arıyorsanız sitemizdeki ücretsiz yüzlerce modellerden dilediğinizi indirebilir 3 boyutlu yazıcılar ile basabilirsiniz.

Üç boyutlu baskı hizmetinde sizde mutlu müşterilerimiz arasında yer alın. 

 

 

Yazar : | Etiketler: 3d baskı 3d baskı hizmeti 3d baskı teknolojisi 3d prototip

Önce Sen Yaz İletişimimiz hiç kopmasın






Copyrights © 2017 3dedi.com Hakkımız varsa helal olsun.

Yüklenme Süresi (S) : 0.020455