3D Yazıcı ile Gözlük Yapımı

3D yazıcı ile gözlük yapımı. 3D yazıcı ile gözlük yapmak mümkün mü diyenler için yararlı bir konu. 3 boyutlu yazıcı ile gözlük yapımı.

3D Yazıcı ile Gözlük Yapımı

Yayımlanma Tarihi :

3D yazıcı ile gözlük yapımı. 3D yazıcı ile gözlük yapmak mümkün mü diyenler için yararlı bir konu. 3 boyutlu yazıcı ile gözlük yapımı....

3D yazıcı teknolojisi gün geçtikçe artış göstermektedir. Son zamanlarda dahada yaygınlaşan 3 boyutlu yazıcılar ile gözlük yapmak mümkün müdür ? 3D yazıcı ile üretilmiş bir çok ürün var peki ya gözlük bunlardan biri mi ? Elbette neden olmasın. 3 boyutlu yazıcı ile gözlük yapmak tabiki mümkündür. 3 boyutlu yazıcı ile yapılmış gözlükler size farklılık katacaktır. Alışılmışın dışında bir ürün size sunmaktadır. 3 Boyutlu yazıcılar moda tasarım alanında gün geçtikçe daha fazla ilgi görmeye başladı. Bu yazıcılar ile kolye, bileklik, yüzük bile yapılabilmektedir. Peki bu 3D yazıcıların hammeddeleri nelerdir ? diye merak ediyorsanız sizler için onuda anlatmıştık.

3D Yazıcıda Kullanılan Hammaddeler nelerdir yazımızı okudunuz mu ?

Şık, modern, ilgi çekici ve komik gözlük modelleri mevcut. Sitemizde bu gözlük modellerini bulabilirsiniz. 

Harry Potter'ın gözlük modelini 3D yazıcı ile çıktı alabilirsiniz.

3D Yazıcı Gözlük

Uzun lafın kısası 3B yazıcı teknolojisi gün geçtikçe daha fazla ilgi görmektedir. 3B yazıcılar ile gözlük yapmak mümkündür. Sadece gözlük değil moda tasarım konusunda aklınıza gelebilecek her şeyi yapabilirsiniz. Sitemizde 3D Gözlük modellerini bulabilirsiniz.

 

Yazar : | Etiketler: 3d yazici ile gözlük 3d yazıcı ile gözlük yapımı 3d yazici ile gözlük yapmak mümkün mü ?

Önce Sen Yaz İletişimimiz hiç kopmasın






Copyrights © 2017 3dedi.com Hakkımız varsa helal olsun.

Yüklenme Süresi (S) : 0.023253