3D Baskı Teknolojisi ile Tablo

3D baskı teknolojisini kullanarak birçok şey üretmek mümkün. 3D baskı ile evinizde ofisinizde kullanabileceğiniz bir tablonuz olsun.

3D Baskı Teknolojisi ile Tablo

Yayımlanma Tarihi :

3D baskı teknolojisini kullanarak birçok şey üretmek mümkün. 3D baskı ile evinizde ofisinizde kullanabileceğiniz bir tablonuz olsun....

3D baskı teknolojisi son zamanlarda popülerliğini arttırmış durumda. 3D baskı teknolojisi ile birçok şey üretmek mümkün ve artık çok daha basit. 3 boyutlu yazıcılar ile hayalinizdeki bir matermayali gerçeğe dönüştürebilirsiniz. 3D yazıcı teknolojisi gelecek zamanda çok daha yaygınlaşacak ve her evde iyi kötü bir 3D yazıcı bulunacak. Böylelikle herhangi bir şeye ihtiyacınız olduğunuzda evinizde bulunan 3 boyutlu yazıcı ile kolaylıkla bu ihtiyacınızı gidereceksiniz.

3D baskı hizmeti ile evinize bir tablo yaptırmak veya eğer varsa kendi 3B yazıcınızı kullanarak yapmak istemez misiniz ? Evinize, ofisinize asabileceğiniz şık ve modern tablo yapabilirsiniz. 3D yazıcılar ile bunu gerçekleştirmek çokda zor bir durum değil. İstediğiniz bir modelin 3 boyutlu baskı çıktısını alabilirsiniz. Örneğin bir kuş, panter veya bir pandanın veya sizin için daha özel olan bir şeyin çıktısını almanız mümkün. Tuttuğunuz takımın logosu gibi. Web sitemizde bulunan hazır 3D tablo modelleri aşağıda sıralanmıştır hoşunuza giden tablo modelini ücretsiz indirebilir, eğer 3 boyutlu yazıcınız yok ise baskı talebi oluşturabilirsiniz. 

  • 3D Geyik Tablosu

Evinize, ofisinize bir geyik tablosu asmak isterseniz "Geyik Tablosu" modelini ücretsiz indirebilir, baskı talebi oluşturabilirsiniz. 

3D Geyik Tablosu

  • 3D Kuş Tablosu

Geyiği beğenmediyseniz veya başka bir tablo daha olsun istiyorsanız bu kuş tablosuda göze hoş geliyor. Duvarınızı 3D "Kuş Tablosu" ile şık bir hale getirin.

3D Kuş Tablosu

  • 3D Panda Tablosu

Duvarınızda bu sevimli pandaya yer var mı ? Bu sevimli pandayı duvaranıza asmak isterseniz "Panda Tablosu" modelini ücretsiz indirebilir veya baskı talebi oluşturabilirsiniz.

3D Panda Tablosu

  • 3D Panter Tablosu

Duvarınıza birde bu panteri asın. Bu panter ile duvarınız daha şık ve daha modern bir hal alacak. "Panter Tablosu" modelini beğendiyseniz ücretsiz indirebilir veya baskı talebi oluşturabilirsiniz.

3D Panter Tablosu

Evinize veya ofisinize biraz olsun şıklık ve farklılık katacak tablolara sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken şey modelleri ücretsiz indirip 3 boyutlu yazıcınız ile 3 boyutlu baskı çıktısını almak, eğer bir 3D yazıcınız yok ise 3D baskı talebi oluşturarak bu şık tablolara sahip olabilirsiniz.

 

Yazar : | Etiketler: 3d baskı tablo 3d tablo 3d baskı ile tablo 3d panda tablosu 3d panter tablo 3d kuş tablo 3d geyik tablo

Önce Sen Yaz İletişimimiz hiç kopmasın






Copyrights © 2017 3dedi.com Hakkımız varsa helal olsun.

Yüklenme Süresi (S) : 0.010179