Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı

Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı kullanım alanları nelerdir ? Zaxe X1 Plus teknik özellikleri ve Zaxe X1 Plus 3 boyutlu yazıcı alınır mı ?

Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı

Yayımlanma Tarihi :

Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı kullanım alanları nelerdir ? Zaxe X1 Plus teknik özellikleri ve Zaxe X1 Plus 3 boyutlu yazıcı alınır mı ? ...

Zaxe X1 Plus 3d yazıcı yerli üretim 3 boyutlu yazıcıdır. Geniş baskı alanına sahip Zaxe X1 Plus büyük modelleri bile kolaylıkla basabilmektedir. Isı yalıtımlı ve tam kapalı üretim yerine sahip. Çok Materyal özelliği ile geniş üretim yelpazasine sahip (ABS, PLA, FLEX (TPU 95), diğer). Çift mil yapısı ve hassas kalibrasyon sensörleri ile hassas parçalarda ölçü kaybına uğramadan üretim yapabilirsiniz. Profesyoneller için üretildi.

Zaxe X1 Plus Ölçüsel Hassasiyet

Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı Özellikleri

Geniş Baskı Alanı

Geniş baskı alanına sahip dedik. 30x30x30 cm'lik baskı alanı ile büyük parçaları tek seferde üretebilirsiniz.

Tam Kapalı Üretim AlanıZaxe X1 Plus 3 boyutlu yazıcı

Baskı esnasında ortam sıcaklığı baskınıza zarar vermesin diye baskı alanının içindeki sıcaklığını korur. Böylece daha kaliteli baskılar elde edebilirsiniz.

Multi Materyel

Multi materyal özelliği ile her türlü baskı alabilirsiniz. ABS, PLA, NYLON ve Karbonfiber filamentleri ile her seferinde yüksek kaliteli 3D baskılar elde edersiniz.

Filament Sensörü

Filament sensörü ile filamentiniz bittiğinde baskınızda durur. Bu özellik hayat kurtarıyor diyebiliriz. Bazen filamentin yetmediği durumlarda makinenin başında olmadığınız zaman bütün baskı çöpe gitmekte. Zaxe X1 Plus ile bu dertten kurtuluyorsunuz. Filament bittiğinde yazıcı kendini durdurur ve yeni filament taktığınızda kaldığınız yerden devam eder. 

Wi-Fi Bağlantı

Ağ balantısı ile 3 boyutlu yazıcınızı uzaktan kontrol edebilir, 3 boyutlu baskı durumunuzu gözlemleyebilir ve internet üzerinden güncelleme yapabilirsiniz.

Zaxe X1 Plus Katman ÇözünürlüğüKatman Çözünürlüğü

Zaxe X1 Plus ile 0.05 mm - 0.8 mm arasında katman kalınlığı ayarlayabilirsiniz. Değiştirilebilen nozzle sistemi ile rahatlıkla 50 mikron ile 800 mikron arasında baskılar alabilirsiniz.

Destek

Zaxe, makineyi aldıktan sonra 2 yıl garanti vermektedir. 

Yazılım

Zaxe'nin özel dilimleme programı var ve bu dilimleme programı ile modellerinizi daha kolay ve daha anlaşılır bir şekilde dilimliyorsunuz. Yazılım da Zaxe'ye aittir. 

Zaxe X1 Plus Kullanım Alanları

3 boyutlu yazıcıların aslında şunlar kullanır diye ayıramayız çünkü 3 boyutlu yazıcılar herkes tarafından kullanılabilir ve herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilir ancak Zaxe X1 Plus için şunları söyleyebiliriz;

  • Mühendislik
  • Mimarlık
  • Medikal
  • Otomotiv
  • Eğitim
  • Beyaz Eşya

ve daha fazla alanlarda Zaxe X1 Plus kullanılabilir. Prototip üretmek isteyenler, kırılan beyaz eşya parçalarını basmak isteyenler için 7'den 70'e herkes kullanabilir. Yerli üretim olduğu için ekranı Türkçe, bu sayede kolayca yazıcıyı yönetebilirsiniz eğer yabancı diliniz yoksa diyelim.

Zaxe X1 Plus gerçekten çok başarılı bir 3 boyutlu yazıcı (3D Printer) Zaxe X1 Plus'ı satın almak ve detaylı bilgi isteyenler Zaxe X1 Plus 3D Yazıcı adresinden satın ve bilgi alabilirler. 

Zaxe X1 Plus 3d yazıcı hakkında merak ettikleriniz veya sormak istedikleriniz varsa yorum yaparak veya iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Yazar : | Etiketler: zaxe x1 plus zaxe x1 plus 3d yazıcı zaxe x1 plus 3 boyutlu yazıcı zaxe x1 plus 3d printer

Önce Sen Yaz İletişimimiz hiç kopmasın






Copyrights © 2017 3dedi.com Hakkımız varsa helal olsun.

Yüklenme Süresi (S) : 0.020136