Pet Şişeden Filament Üretildi

Pet şişe atıklarından 3d yazıcı filamenti üretildi. Geri dönüşüm sağlanarak 3 boyutlu yazıcılar için filament yapıldı.

Pet Şişeden Filament Üretildi

Yayımlanma Tarihi :

Pet şişe atıklarından 3d yazıcı filamenti üretildi. Geri dönüşüm sağlanarak 3 boyutlu yazıcılar için filament yapıldı....

İngiltere 3D baskı filament markası Filamentive, Tridea ortaklığıyla, tüketici sonrası PET plastik şişe atıklarından elde edilen %100 geri dönüştürülmüş plastik filament olan ONE PET'in piyasaya sürüldüğünü açıkladı.

Sürdürülebilirliğe odaklanan Filamentive, plastiğin 3D baskıdaki çevresel etkisini büyük ölçüde azaltma konusunda kararlı. Mevcut geri dönüştürülmüş malzeme ürün portföyüyle - ISO 14021'e göre üretildi - ONE PET'in piyasaya sürülmesi, tüketici sonrası plastik atıkların azaltılması için somut bir çaba anlamına geliyor.

ONE PET'in piyasaya sürülmesi, misyonu atık gibi bir şeyin olmadığı fikrine dayanan benzer düşünceli Belçika geri dönüşüm işi Tridea ile yapılan ortaklığın sonucudur. İki şirket, plastik atıkları 3D yazıcı filamentine dönüştürmek için yerel toplayıcılar, geri dönüştürücüler ve üreticilerle birlikte çalışmaktadır.

Pet Şişe ile Filamet Üretimi

“Plastiğin %10'undan daha azının geri dönüştürüldüğü bir dünyada ve plastiğin hammadde olduğu bir sektörde, geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanımına öncelik vermenin bizim görevimiz olduğunu düşünüyoruz ve şimdi Tridea ile çalışarak bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Sanayi sonrası atık akışlarından önemli ölçüde daha düşük geri dönüşüm oranına sahip olan tüketici sonrası atıkların azaltılması... ”, dedi.

Tridea CEO'su ve kurucu ortağı Philippe Merillet, “Tridea, ilk tüketici - asıl tüketici - tüketici sonrası ömrünü göz önüne alarak, tüketim malzemelerinin süresini çarpmamıza olanak sağlayan, yenilikçi ve tamamen yeni bir araç sunuyor” dedi.

Filamentive göre, ONE PET, 3D baskı uygulamaları için kapsamlı bir şekilde test edilmiştir - mükemmel ara tabaka yapışması ile dayanıklı ve serttir. Düzenli PETg'nin daha iyi darbe direncine sahip olduğu durumlarda, ONE PET, çekme dayanımı gibi üstün teknik özelliklere sahiptir.

Bir PET filament (750g), 29.98 £ dahil fiyatlandırılır. KDV dahil ve 1,75 mm ve 2,85 mm çaplarında yedi renkte mevcuttur.

Yazar : | Etiketler: filament pet şişe pet şişe geri dönüşüm ile filament pet şişeden filament

Önce Sen Yaz İletişimimiz hiç kopmasın






Copyrights © 2017 3dedi.com Hakkımız varsa helal olsun.

Yüklenme Süresi (S) : 0.010255