Evinizde Kullanabileceğiniz 3D Yazıcı ile Hazırlanan Baskılar

3D yazıcı ile üretilen evinizde kullanabileceğiniz eğlenceli ve şık ürünler. 3D yazıcı ile çıktı alıp evinize şıklık katabileceğiniz modeller.

Evinizde Kullanabileceğiniz 3D Yazıcı ile Hazırlanan Baskılar

Yayımlanma Tarihi :

3D yazıcı ile üretilen evinizde kullanabileceğiniz eğlenceli ve şık ürünler. 3D yazıcı ile çıktı alıp evinize şıklık katabileceğiniz modeller. ...

3D yazıcı hayatımızın her yerinde karşımıza çıkmaya yavaş yavaş başladı. 3D yazıcı ile hazırlanmış bu muhteşem modelleri ücretsiz indirebilirsiniz. Evinizde kullanabileceğiniz 3d yazıcı ile hazırlanan bu modeller evinize yeni bir renk katacak. Gündelik hayatınızda kullanabileceğiniz 3d modelleri sitemizden bulabilirsiniz. 

Daha önce "Hayatı Kolaylaştıran 3D Yazıcı ile Üretilen Ürünler"i sizlere anlatmıştık.

  • Telefon Şarj İstasyonu

Telefon şarj kablonuzun yetişmediği yerlerde veya başka bir yere koymak zorunda olduğunuz durumlarda işinize yarayacak bu modeli ücretsiz buradan indirebilirsiniz. 

Telefon Şarj İstasyonu

  • Sabunluk

Evinizin banyo ve tuvaletinde kullanabileceğiniz tatlı bir sabunluk olmasını istemez misiniz ? 3 boyutlu yazıcı ile hazırlanan bu sevimli sabunluk modelini buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

3D Sabunluk

  • Anahtarlık

​​​​​​​Anahtarlarınızı asacak yeriniz yoksa 3 boyutlu baskı ile çıktı alınan bu puzzle şeklinde anahtarlık evinizde kullanabileceğiniz bir modeldir. 3D anahtarlık modelini ücretsiz buradan indirebilirsiniz.

3D Anahtarlık

  • Telefon Tutacağı

​​​​​​​Eğer telefonunuz ile çok video, film izliyorsanuz bu ürün tam size göre. Eğer telefonunuz ile film, video izliyorsanız veya telefonunuzun dik bir şekilde karşınızda durmasını istiyorsanız bu modeli ücretsiz buradan indirebilirsiniz.

Telefon Tutacağı

3 boyutlu yazıcılar hayatımızın her yerinde karşımıza çıkabilir. Daha fazla eğlenceli ve şık modeller için web sitemizi gezebilirsiniz. 

Yazar : | Etiketler: Evinizde Kullanabileceğiniz 3D Yazıcı ile Hazırlanan Baskılar evde kullanılacak 3d yazıcı ürünleri 3d yazıcı ile evde kullanılacak eşyalar 3d yazıcı evde kullanmalık eşyalar

Önce Sen Yaz İletişimimiz hiç kopmasın






Copyrights © 2017 3dedi.com Hakkımız varsa helal olsun.

Yüklenme Süresi (S) : 0.033421